Sådan fungerer Copenhagen Beerwalk - Copenhagen Beerwalk

Hvordan fungerer Copenhagen Beerwalk? Hvordan fungerer Copenhagen Beerwalk?
 • Q. Hvad får man, når man køber en Copenhagen Beerwalk?

  Du får en pakke, der kan bruges på både Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og i Indre By. I pakken er der et smageglas på 15 cl. Der er også en folder med et kort med barerne markeret og en lille beskrivelse af hver bar. Du bestemmer selv, hvor mange barer du vil besøge. Der er desuden fem ølpoletter i pakken, som du skal give til bartenderen for at få dit smageglas fyldt op med god fadøl.

 • Q. Hvornår kan man bruge Copenhagen Beerwalk?

  Det bestemmer du helt selv. Hvis du har købt eller fået en pakke i 2018, gælder poletterne også i hele 2019. Det er op til dig, på hvilket tidspunkt du vil gå en beerwalk, men bartenderne har mest tid til at fortælle dig om de forskellige øl om eftermiddagen og tidligt på hverdagsaftener . Det er god ide altid at checke barernes åbningstider her på hjemmesiden og på barernes egne sider.

 • Q. Bestemmer man selv, hvilke barer man vil besøge?

  Ja, men du skal selvfølgelig vælge blandt de barer, der en del af Copenhagen Beerwalk. Du kan besøge fem forskellige barer eller bare en enkelt bar og bruge alle poletterne dér. Vi anbefaler, at du besøger flere barer, så du oplever deres forskellige charme og de forskellige områder i byen. Rækkefølgen bestemmer du også selv. Husk at checke barernes åbningstider.

 • Q. Hvad gør jeg, hvis jeg har ølpoletter i overskud?

  Hvis du har købt eller fået en beerwalk pakke i 2018, gælder poletterne også i hele 2019.

 • Q. Må jeg selv vælge, hvilken øl jeg vil have?

  Som hovedregel ja. Der er enkelte barer, der har nogle meget dyre fadøl, som ikke er en del af Copenhagen Beerwalk. Spørg baren.

 • Q. Hvorfor er der ikke nogle barer på Amager med?

  Vi har indtil videre valgt barer på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og i Indre By, fordi der er nogle gode og hyggelige ølbarer, der lige som os har fokus på god ølkultur og som har et vist antal fadhaner. Vi arbejder på at kunne udvide Copenhagen Beerwalk med barer på Frederiksberg og Amager i 2019.

 • Q. Hvor kan jeg købe en Copenhagen Beerwalk?

  Du kan købe vores pakker i webshoppen her på hjemmesiden eller hos nogle af de barer, der er med i Copenhagen Beerwalk, i enkelte butikker samt hos flere turistinformationer. Du finder en liste her Få dit eget copenhagen beerwalk glas . Du kan også købe pakkerne online Webshop på dette site.

 • Q. Kan jeg bruge mine poletter i flere bydele?

  Ja, du er velkommen til at mikse besøg på barer i de fire forskellige bydele.