Sådan fungerer Copenhagen Beerwalk - Copenhagen Beerwalk
We are working on an English website
 • Q. Hvad får man, når man køber en Copenhagen Beerwalk?

  Du får en pakke, der kan bruges på både Vesterbro og Nørrebro. I pakken er der et smageglas på 15 cl. Der er også en folder med et kort over begge bydele med de tolv barer markeret og en lille beskrivelse af hver bar. Du bestemmer selv, om du vil besøge seks barer i en bydel eller bare nogle af dem. Der er desuden seks ølpoletter i pakken, som du skal give til bartenderen for at få dit smageglas fyldt op med god fadøl.

 • Q. Hvornår kan man bruge Copenhagen Beerwalk?

  Det bestemmer du helt selv. Hvis du har købt eller fået en pakke i 2016, gælder poletterne også i hele 2017. Det er op til dig, på hvilket tidspunkt du vil gå en beerwalk, men bartenderne har mest tid til at fortælle dig om de forskellige øl om eftermiddagen og tidligt på hverdagsaftener . Du kan se barernes åbningstider i folderen og her på sitet.

 • Q. Bestemmer man selv, hvilke barer man vil besøge?

  Ja, men du skal selvfølgelig vælge blandt de barer, der en del af Copenhagen Beerwalk. Du kan besøge alle seks barer i en bydel, eller du kan besøge for eksempel tre barer og få fyldt dit smageglas op hvert sted to gange. Eller du kan vælge at bruge alle poletterne ét enkelt sted. Du kan også mixe og besøge barer på både Nørrebro og Vesterbro. Rækkefølgen bestemmer du også selv. Husk at checke barernes åbningstider

 • Q. Hvad gør jeg, hvis jeg har ølpoletter i overskud?

  Hvis du har købt eller fået en beerwalk pakke i 2016, gælder poletterne også i hele 2017.

 • Q. Må jeg selv vælge, hvilken øl jeg vil have?

  Som hovedregel ja. Der er enkelte barer, der har nogle meget dyre fadøl, som ikke er en del af Copenhagen Beerwalk. Spørg baren.

 • Q. Hvorfor er der ikke nogle barer på Østerbro med?

  Vi har i første omgang valgt de to bydele Vesterbro og Nørrebro, fordi der er mindst seks ølbarer, der lige som os har fokus på god ølkultur og som har et vist antal fadhaner. På sigt håber vi at kunne udvide Copenhagen Beerwalk til andre bydele, for eksempel Østerbro.

 • Q. Hvor kan jeg købe en Copenhagen Beerwalk?

  Du kan købe vores pakker hos nogle af de barer, der er med i Copenhagen Beerwalk, hos Københavns Turistinformation på Vesterbrogade og hos Copenhagen Info på Hovedbanegården. Senere kan de også købes på udvalgte hoteller og hostels samt i udvalgte ølbutikker. Du finder en liste her Få dit eget copenhagen beerwalk glas . Du kan også købe æskerne online Webshop på dette site.

 • Q. Kan jeg bruge mine poletter i flere bydele?

  Ja, du er velkommen til at mixe besøg på barer i de to bydele.